Ikväll flyger vi hem

(null)

De senaste dagarna har vi förberett för hemfärd. Tvättat allt och storstädat hela bilen.

I morse tömde vi kyl/frys och packade en golfbag. Vi satte våra viktigaste klubbor i en bag, de ska vi ha när vi tränar inomhusgolf hemma.

Därefter tömde vi tankarna och åkte till köpcenter Gran Alacant. Handlade lite stapelvaror tex toapapper och tvättmedel så allt sånt finns färdigt när vi återvänder.

(null)

De hade även biltvätt där, så påpassligt. Nu slipper vi parkera en skitig bil.😁
(null)


Därefter åkte vi till Umbrella Parking, checkade in bilen och blev skjutsade till flygplatsen. Jättebra ställe, inhägnat och bemannat dygnet runt. Gratis skjuts till/från flygplatsen, tar bara några minuter. Man parkerar själv på anvisad plats och behöver inte lämna ifrån sig nycklarna. Man betalar när man hämtar ut bilen igen. Inga problem med om-och avbokningar. Toppenställe!❤️

(null)

Vi flyger Ryanair, lite skeptiska är vi ju men hittills har det gått jättebra.👍 Golfbagen behövde vi inte gå bort med till specialbagage utan hon tog den vid incheckningsdisken. Vilken service! 😁

(null)

(null)


Därefter upptäckte vi att vi inte fick med oss en tändare (rökare). Hmmm 😡 Letade runt på flygplatsen men nä, fanns inga tändare att köpa. En personal var hygglig och pekade att vi skulle åka hiss längst ner. Väl där så fanns det en Tabaco på andra sidan gatan. Toppen! 👍

Sms från Taxi Stockholm att de inte hittar vår flight. Vad?!😳 Ringde tillbaka och efter en låååång väntan i luren så visade det sig att killen som tog emot beställningen glömt att skriva upp flightnumret. Klantigt av honom.😡 Men nu är det fixat. Skönt att ha taxi som väntar när man landar så sent (23.00).

Lite fika i väntan på middag och boarding…
(null)

Lite shopping och fördriva tiden tills det är dags att äta middag. Misstänker ju att de inte har någon servering på planet.

(null)


Hittade smoking area på terrass utomhus. 😁
(null)


Middag…snart boarding😁
(null)

Christer hade superturism med sätet, han råkade få emergency Exit…mer benutrymme. 😁

(null)

Såg på väderleksrapporten att det skulle bli 15 grader hemma i morgon och på lördag. Skönt, då ska vi väl inte frysa ihjäl på en gång i alla fall.🥶🥶🥶 Det är ungefär som tidigt på morgonen här, på dagen när solen skiner ☀️☀️☀️☀️ är det "bara" 23-24 grader nu…inte sådär jättevarmt längre.

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️


1
Anonym

Trevlig resa hem. Ha det bra i Sverige innan det är dags att åka tillbaka till värmen igen. 🥰