Area7 Camperpark El Campello



Här landade vi efter lilla promenaden i Santa Pola. Ca 1 mil nordost om Alicante.

Tanken är att kolla upp den närliggande golfbanan Club de Golf Bonalba, ligger 7.5 km härifrån. Bra pris, 400€/månad för par, tillkommer 7€ per skalle när vi ska gå en runda. Tror att buggy inte ska behövas, men ska kollas upp nån dag. Svårt att komma undan billigare.👍 De har Golfhäftet också så vi kan ju spela en runda innan vi committar oss för en månad. Men det lär inte bli en runda i närtid, det är smällvarmt här, uppåt 30 grader ☀️☀️☀️☀️ Prognoserna lovade lätt regn idag, men ser inte ut att bli något.

Så här ser det ut på vår camp….12€+3€ (el 6 Amp), finns även 10 Amp för 4€/dag, men ingen ledig tomt idag.
(null)

(null)

Mycket fräscht servicehus.
(null)

(null)

Inte så pittoresk omgivning 😂, men bakom höghusen ligger en lång och bred sandstrand…kanske 500m att gå dit. Bussen till Alicante går precis utanför grinden. Om det inte blir för varmt så kanske vi åker in nån dag.

(null)


Infarten till Area7. Vi har ju varit här tidigare. Då var det så fullt att vi fick campa en natt bredvid stängslet på vänster sida i bilden. Det var faktiskt helt ok.

(null)


Var tvungen att ta en bild på en av grannarna. Vilka ekipage folk åker omkring med?!?!?! 😱😱😱 Liten bil bakpå på släp. Ja, annars kommer de ju ingenstans förstås, med ett sånt ekipage måste man ju välja färdväg. Tackar vår lyckliga stjärna att vi köpte en plåtis, kommer fram överallt utan bekymmer! Lite trångt inomhus, men man är ju mest utanför utom när man lagar mat och sover.

(null)


Svettigt värre idag 🥵…plötslig kom vi på att vi köpte ju en fläkt. Den hade vi helt glömt bort?!?! Nu är den framme, ska bli riktigt skönt att hänga i takfönstret i natt. Den kyler ju inte som en AC, men den gör faktiskt nytta när den vispar luften…känns svalare med rörlig luft. Den går på USB, så vi får väl koppla den till powerbank.
(null)


Idag har vi kört bara 4 mil 😉
(null)


I morgon får det bli strandhäng igen, ids inte idag…vi slöar bara. 😁
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️






2