Bauergården ❤️❤️❤️

Nu har vi en lucka på 2-3 veckor,så vi drog iväg.

Väderprognoserna såg verkligen hemska ut, hela Sverige ska bli dränkt av regn. ⛈⛈⛈Det ska pumpa upp från sydväst, ena ovädret efter det andra.😱😱😱

Nu blev det inte så, inte idag i alla fall.😁😁😁 Några småstänk, det var allt. Kvällen blev t.o.m riktigt fin med sol.

Bauergården är numera bokningsbar, inga fler bomkörningar. 👍 Vi var här för 5 år sedan. Toppenställe!!!❤️❤️❤️

Så fort vi parkerat bilen tog jag handduk och baddräkt och gick till strandbastun. Fullkomligt underbart, Relax för både kropp och själ.❤️❤️❤️

Bastun var ordentligt varm, och dopp från bryggan i (sannolikt) 20-gradiga sjön.Känslan går knappt att beskriva! Man känner ju i skinnet att vattnet visst är kallt, men man fryser inte - märkligt. Bara så oändligt skönt!

Själva ställplatsen är perfekt, all service finns, restaurang och avhämtning om man så önskar. Allt ytterst välskött och prydligt.

Väl på plats konstaterade vi att platserna närmast vägen får mest sol och är platta. Raden ovanför sluttar lite så man måste köra framhjulen på bockar. Längst bak på höjden är platserna platta, men berget bakom skymmer solen. Oavsett vilken plats så är det bra, mycket bra.

(null)
Servicehuset


(null)

(null)

(null)
Lite glest med ekipagen när vi kom, men fullt framåt kvällen.


(null)
Strandbastu och brygga för dopp i sjön


(null)

En liten bastukompis. Man ska ha badkläder på sig eftersom bastun är mixed. Omklädningsrummen med dusch på varsin sida av bastun, herrarna i ena änden och damerna i den andra.


(null)
Alla platser har konstgräs, trevligt om det regnar så slipper man dra in en massa skit.

I morgon fortsätter vi på E4 till Helsingborg och Skåne. Tanken är att vi ska ta oss till Bornholm med färja från Ystad….vi får väl se hur det blir med det.

🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦