Nu är vi i Frankrike!😁

Det blev två övernattningar i Tyskland, dagsetapper på (bara) runt 30 mil.

Dagens etapp blev nästan dubbelt så lång. Konstigt att vi är piggare nu än de föregående dagarna. Kan inte ens skylla på vädret, det har varit duggregn mest hela tiden alla dagarna. Kanske har vi acklimatiserat oss till bilfärd.🤔

Vi har velat fram och tillbaka om vi ska till franska västkusten eller rakaste vägen till medelhavet. Ena stunden bestämmer vi det ena, för att sedan ändra oss till det andra - fram och tillbaka. I morse i sista stund bestämde vi det senare - Medelhavet. Less på allt duggregn, då har man ju ingen lust att se sig omkring…kan lika gärna bränna mil. Vi får väl planera en resa dit på sommaren, då ska det väl ändå inte pumpa in lågtryck från Atlanten hela tiden.

Vädret här är inte bra, men ändå betydligt bättre än förväntat. Inget spöregn i alla fall. Man får vara glad för det lilla. I morgon är det slut på det eviga duggregnandet.😁

Sagt och gjort, nu är vi på god väg. En övernattning till i Frankrike så är vi sedan i Spanien.😁

Nu är vi på en gratisplats. Vi behöver ju ingen service alls eftersom vi var på ställplats igår. Här finns dock el (16A!) och vatten, allt gratis. Vi får väl köpa någon flaska vin ur vinkylen i carporten som tack för gästfriheten. 

(null)
Campercontact



(null)


(null)
Vinkylen i carporten. Man handlar det man vill ha och lägger pengarna i ett kuvert och i postlådan bredvid. Smart!😉 Tror inte folk stjäl, då hade han nog slutat med detta för flera år sedan.


(null)
Notera att det står "Earl Dury" på etiketten, fint som f..n. Bubbel är alltid gott.


Dagens färd runt 56 mil
(null)

Väderprognos för i morgon, ser ju bättre ut.😁
(null)

⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️