Limhamn ❤️

(null)

Nu är vi parkerade i Limhamn Småbåtshamn. Här finns allt, t.o.m LPG (gasol). Kanonställe❤️ och riktigt fräscha servicehus.

Här vet vi att vi har det riktigt bra tills Christer blivit frisk, inte riktigt läge att ranta runt på vinst och förlust just nu. Hade ju tänkt besöka bokskogen på vägen hit (Torups), men vi får ta det en annan gång.

Hmmm, Christer kröp direkt i säng igen 😢 när vi tömt/fyllt tankarna.
(null)

Efter några timmar kom han upp igen, ser nu piggare ut också. Gick 50m till Grill&Glasskiosken här bredvid och tog en mjukglass🍦🍦Nu kanske han börjar piggna till på riktigt (utan Ipren!).

(null)

Medans Christer sov gick jag runt och tog lite foton.

(null)
Öresundsbron, Sverige till vänster och Danmark till höger.

(null)


(null)
Öresundsbron skymtar bakom masterna.


(null)
Grillkiosken, hamnkontoret och servicehuset. Lite längre bort finns även en riktig restaurang om man känner för en middag "ute".


(null)


Solen skiner idag, men i morgon blir det regn hela dagen. Hade det inte varit för Chess i Helsingborg på lördag (bokat sedan länge) så hade vi ju dragit nån annanstans där solen skiner. 

Jag har bokat tvättstugan, lika bra att passa på och få det gjort. Torktumlare finns så slipper vi flagga.😉

Senare på eftermiddagen piggnade Christer till på riktigt och gick för att duscha av sig febersvetten. Nu har det nog vänt!😁 Det var nog "bara" en släng av solsting, vi får vara noga med vätska härefter. 

(null)



Bokningsbar ställplats, en riktig favorit för oss❤️ Bokas på deras hemsida. 250kr/natt inkl allt utom tvättstugan.
(null)





Kvällsbild, jag har tagit fram lyktorna…lite mys när det blivit ordentligt mörkt (bara skymning när fotot togs). Jag har kört in 2 st i hjulen (laddas med solcell) och ett på bordet (laddas med USB).

(null)


Hittade också Coop och Apotek, 700m promenad.😁 Halvvägs även ett Fiskrökeri/restaurang och några till. Perfekt, Ställplatser brukar ju oftast vara långt ute o busken där det inte finns någon service alls. 👍👍👍 Nu blev denna ställplats ännu ett snäpp bättre.

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️




1