Karibien kanske? 😁

 
 
De senaste dagarna har vi haft sol&bad semester pÄ camping Alannia Costa Blanca (ACSI). NÄgra mil frÄn Alicante mitt ute i ingenstans.
 
Absolut finaste camping vi varit pÄ, som en resort snarare Àn camping. Otroligt stora och öppna miljöer, allt Àr jÀttestort. 

Vi hÀnger vid poolen hela dagarna. KÀnns som i Karibien. JÀttestor pool, största jag trÀffat pÄ. Har fÄtt tomt nÀra poolen sÄ vi kan springa fram och tillbaka lÀtt.




 
 
Vi har fÄtt jÀttebra tomt nÀra servicehuset. Stor tomt med vatten och avlopp pÄ tomten.
 
 
 
 


 
HÀr finns Àven ett "centrum" med vÀlsorterad butik, flera restauranger och SPA. Lite bilder....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har kommit fram till att vi prioriterar sol o bad sÄ lÀnge det Àr vÀder för det, snart blir det ju kallare. DÄ Àr det lÀge att spela golf hela dagarna.
 
Vi kommer sannolikt att stanna hÀr veckan ut. DÀrefter fÄr vi se...
 
Innan vi kom hit sÄ svÀngde vi förbi parkeringen (Ascars) jag bokat i dec nÀr vi flyger hem. TÀnkte bara reka lite...Tur var vÀl det! NÀr vi kom dit sÄ sa de att det dÀr Àr ingen Van, sÄ stor bil tar vi inte emot?!?! Enligt dem Àr Van under 5m, men det framgick ju inte i bokningsformulÀret.
 
Shit, vad göra? Umbrella som vi brukar anlita Àr fullbokad. Och flygbiljetterna Àr bokade ocksÄ, utan Äterbetalning. Jag frÄgade honom om han kunde rekommendera nÄgot annat stÀlle. Han hÀnvisade oss nÄgon km bort (Aparkate) sÄ vi Äkte dit.
 
DĂ€r pĂ„ plats kollade de pĂ„ bilen och sa Ok, 3 veckor för 88€. Dyrare Ă€n Umbrella, men vi har ju inte mycket att vĂ€lja pĂ„. Hoppas nu att det funkar bra, kollade recensioner pĂ„ Google och de var bra. SĂ„ mycket mer kan vi inte göra.
 
☀☀☀☀☀☀☀



 
 
 
 
 
 
 
 
Â