IKEA i Almeria

(null)

Inte många knop under veckan som varit. Jag är fortfarande febrig och hostar, dock lite bättre. Men inga andra besvär såsom svårt att andas, ont eller så. Börjar tappa hoppet, ska jag knapra på ipren resten av livet(?).😱 Ännu mer övertygad om att jag nog åkte på covid trots 6 sprutor och influensaspruta. Dottern var sjuk i covid 2020 i 3 månader, så det är ju inte helt osannolikt att jag åkt på det men i mildare form.

Häromnatten var det storm här. Vi hade fronten vänd mot vinden så vi märkte inget av det. Men ett jättehögt palmträd hade vält?! 😱😱😱 På håret att husbilen bredvid inte blev mosad. 🙏
(null)

(null)

(null)

Vi gjorde dock en golfrunda (med buggy) på Alboran Golf i tisdags. Gick bra (med ipren i kroppen). Det var kul! 🏌🏿‍♀️🏌️‍♂️

(null)

(null)

I övrigt har vi mest hållit oss till campingen, tvättat mm vardagssysslor. Jag är helt nöjd med att bara vara och njuta av vackert väder, brukar ju bli otålig efter bara någon dag men icke nu. Christer däremot börjar bli otålig (och lite orolig).

Idag var vi på marknaden i byn Cabo de Gata. Köpte oliver, spansk korv (vet inte vadet heter) och vindruvor. Kollade på havet också, höga vågor.
(null)

(null)

(null)


Därefter åkte vi till nyöppnade IKEA i Almeria (2 mil dit). Den ligger precis vid A7 norra sidan av Almeria, lätt att åka dit men knökfullt på parkeringen. 
Åt obligatoriska köttbullar (halvljumma). Kollade i butiken med svenska varor, ingen kaviar?! De behöver nog trimma in verksamheten lite mer. 
Köpte dock nya påslakan då de gamla börjar krackelera, och en ny entrématta.

(null)


(null)


(null)

Bokade också en golfrunda i morgon, men bara 9 hål. Det borde ju funka även om man är lite halvrisig. Funkar det inte så lämnar vi Cabo de Gata, ingen idé att hänga kvar här då.

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️