Halmstad - Grötvik och Wakeboard-park

(null)


Eftersom det är nationaldag i morgon så var vi lite nervösa om vi skulle hitta ledig ställplats, så vi gav oss iväg rätt tidigt. Hade tänkt Skallkroken, väldigt populär, men där var det fullbokat.😢

Nu är vi i Halmstad, Grötvik Gästhamn. Det finns Ställplatser även mer centralt, men vi är lite rädda att det kan bli stökigt och högljutt inatt.

I morgon (Nationaldagen!) har vi bokat bilbesiktning här i Halmstad. Det är inget måste på något sätt, vi har tid på oss till 30/8, men passar på när vi ändå är ute och kör. Och så är vi lite smånervösa att den där förbenade gula lampan ska börja lysa igen. Nu har den inte lyst sedan vi lyckades släcka den sist, men man vet aldrig. Eftersom partikelfilter är en del av avgasreningen så kanske bilprovningen hugger på det om lampan lyser.

Här i avkrokarna är det lugnt och skönt. Servicehuset är helt ok, och el har vi också. Vädret är toppen så det går ingen nöd på oss.

(null)


(null)
Hamnkrog direkt där husbilarna står, behändigt.. men tyvärr pågick renovering.

(null)

(null)
Inte så upphetsande, bara en asfaltsplan. Men det funkar.
(null)


(null)



Vi gick en promenad i omgivningarna…och fick några överraskningar.😁
(null)
Längre in eller snarare uppför finns en parkering för husbilar. Najs, om ställplatserna är upptagna så kan man övernatta ändå men då utan någon service.


(null)
Öppet hav och en fiskare.


(null)
Wakeboard park…hur coolt som helst!😎😎😎 Massor med ungdomar. Vattnet är mycket varmare där än i havet strax intill, sötvatten. Och bergen runtomkring skyddar för vindarna.

(null)
Ett försök….


(null)

(null)

(null)

(null)
Några hoppar i från klipporna.


(null)

(null)
Några 10-tal gånger till så står hon nog upp😂

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️